Тери Гилиъм започна снимки на "Мъжът, който уби Дон Кихот"

онлайн филми01 Август 20161658

Тери Гилиъм започна снимки на "Мъжът, който уби Дон Кихот"Адам Драйвър ще бъде в главната роля, а снимките стартират през октомври. След почти близо 20-годишно забавяне, Тери Гилиъм най-накрая получи възможност да реализира дълго мечтания от него проект "Мъжът, който уби Дон Кихот". 

Режисьорът на "12 маймуни" и "Бразилия" е в процес на разглеждане на терени.   Актьорският състав включва още Майкъл Палин и Олга Куриленко, Стелан Скарсгард и Хуана Рибейро. Ще се заснемат кадри на Канарските острови, историческия град Томар и в Лисабон, също и в Кастиля-Ла Манша в Испания.

Историята, написана от Тери Гилийм и Тони Гризони, се фокусира около човек, който скача напред и назад във времето, между ХХI век в Лондон и XVII век в Ла Манша, където Дон Кихот го бърка със Санчо.


googel ads
За медийните файлове
Внимание! Нито един от филмите/трейлърите, които ще намерите на този сайт не се хоства на него. Ние не хостваме и не качваме всяко видео, филм или медиен файл. За това onlinefilmi.info не носи отговорност за авторско право на всеки един филм/трейлър, видео или медиен файл. Филмите/трейлърите се вграждат в този сайт чрез код за вграждане(embed), предотставен от хостинг сайтовете, на които се намират медийните файлове. Ние не носим никаква отговорност за неуредени отношения между носителите на авторско право и хостинг сайтовете. Можете да се свържете с нас чрез контактната формата в сайта, а ние ще се опитаме да Ви бъдем от полза.