„Три билборда извън града“ е изборът на лондонските критици

онлайн филми29 Януари 2018798

„Три билборда извън града“ е изборът на лондонските критициКъм дългия си списък с награди шедьовърът на Мартин МакдонаТри билборда извън града“ прибави още три отличия. Той бе определен за най-добър филм според Кръга на лондонските кино критици. Те отличиха още Франсис Макдорманд за ролята й във филма, както и Макдона за своя оригинален сценарий.

За най-добър актьор Тимъти Шаламед („Призови ме с твоето име“) изпревари фаворита за всички награди този сезон Гари Олдмън, Шон Бейкър получи отличието за най-добър режисьор за „Florida Project“, а за най-добър британски/ ирландски филм на годината бе определен „Дюнкерк“.

В категориите за най-добър британски/ ирландски актьор и актриса победители са съответно Даниел Калуя за „Бягай!“ и Сали Хоукинс за участието си във филмите „Формата на водата“, „Моди“ и „Падингтън 2“. За ролята си в последния филм Хю Грант получи приз за поддържащ актьор, а поддържаща актриса стана Лесли Манвил („Phantom Thread“).

С почетна награда за своя принос в киното бе отличена Кейт Уинслет. Призът й бе връчен от нейния партньор от филма „Ваканцията“ Джуд Лоу.


googel ads
За медийните файлове
Внимание! Нито един от филмите/трейлърите, които ще намерите на този сайт не се хоства на него. Ние не хостваме и не качваме всяко видео, филм или медиен файл. За това onlinefilmi.info не носи отговорност за авторско право на всеки един филм/трейлър, видео или медиен файл. Филмите/трейлърите се вграждат в този сайт чрез код за вграждане(embed), предотставен от хостинг сайтовете, на които се намират медийните файлове. Ние не носим никаква отговорност за неуредени отношения между носителите на авторско право и хостинг сайтовете. Можете да се свържете с нас чрез контактната формата в сайта, а ние ще се опитаме да Ви бъдем от полза.