Звездите от хита “Гравитация” обединяват сили за нова политическа комедия

онлайн филми12 Декември 20133978

Звездите от хита “Гравитация” обединяват сили за нова политическа комедияСкъпата триизмерната лента “Гравитация” се превърна в един от най-големите хитове в кариерите на Сандра Бълок и Джордж Клуни. Събирането на две от най-ярките филмови звезди в момента донесе значителни дивиденти на студиото Уорнър Брос и космическата продукция на режисьора Алфонсо Куарон намери място в класацията на най-печелившите филмови заглавия на 2013-та година.

Звездите от хита “Гравитация” Сандра Бълок и Джордж Клуни в политическа комедияИзглежда, че Бълок и Клуни са работили добре заедно, тъй като преди броени часове бе оповестена новината, че двамата ще участват в направата на нова лента за Уорнър Брос, която обаче ще се различава напълно от “Гравитация”.

Официален източник от студиото заяви, че по всяка вероятност Сандра Бълок ще изпълни главната женска роля в политическата комедия “Our Brand Is Crisis” (“Нашето мото е “Криза” “). Сценарият на филма е вдъхновен от едноименния документален филм от 2005-та година, а Джордж Клуни вече е потвърдил намерението си да продуцира проекта. Има слухове, че Клуни също така планира да режисира и участва във филма, но за момента няма официално потвърждение от страна на Уорнър Брос.

Звездите от хита “Гравитация” Сандра Бълок и Джордж Клуни в политическа комедияВсе още не се разкрива нищо за героинята на Сандра Бълок, но това което се знае е, че сюжета на “Our Brand Is Crisis” ще се фокусира върху използването на американски политически стратегии и подходи по време на президентските избори в Боливия. Джордж Клуни и продуцентския му партньор Грант Хеслов (“Истински лъжи”) разработват проекта от няколко години насам и по думите на Хеслов “вече е време да пренесем историята на големия екран”.

“Our Brand Is Crisis” не разполага с напълно завършен сценарий и за момента Сандра Бълок е единствената актриса, чието име се свързва с проекта. Любопитно е да се отбележи, че в ролята си на продуцент и режисьор Джордж Клуни е работил по няколко игрални филми с политическа окраска (сред които се открояват “Маската на властта”, “Контролна зона” и наградения с няколко “Оскар”-а “Арго”).

Повече детайли за актьорския екип и разработването на “Our Brand Is Crisis” се очаква да бъдат разкрити в следващите няколко месеца.googel ads
За медийните файлове
Внимание! Нито един от филмите/трейлърите, които ще намерите на този сайт не се хоства на него. Ние не хостваме и не качваме всяко видео, филм или медиен файл. За това onlinefilmi.info не носи отговорност за авторско право на всеки един филм/трейлър, видео или медиен файл. Филмите/трейлърите се вграждат в този сайт чрез код за вграждане(embed), предотставен от хостинг сайтовете, на които се намират медийните файлове. Ние не носим никаква отговорност за неуредени отношения между носителите на авторско право и хостинг сайтовете. Можете да се свържете с нас чрез контактната формата в сайта, а ние ще се опитаме да Ви бъдем от полза.